Hír: No pasaran!
(Kategória: Egyéb)
Küldte: Zsakutca
hétfő 09 május 2011 - 17:01:25

Gyurcsány visszatalált a gyökerekhez. Úgy látszik a volt miniszterelnököt elragadta a rendszerváltás előtti május 1-jék hangulata. Délelőtt ugyanis harcos kirohanást intézett Tarlós István főpolgármester és Orbán Viktor miniszterelnök ellen, amiért előbbinek az előterjesztését, - a Moszkva tér kapja vissza régi nevét és újból Széll Kálmán térnek hívják - a múlt héten a fővárosi közgyűlés megszavazta.Gyurcsány a régi kommunista elvtársak vívódásán ment keresztül: vajon egy belföldi döntéshez mit fog szólni Moszkva? Innen üzenjük Gyurcsány Ferencnek, hogy a rendszerváltás két évtizeddel ezelőtt már végbement, a KISZ és az MSZMP megszűnt, ebből következik, hogy Magyarországnak nincs szüksége Moszkvától semmiféle jóváhagyásra, különösen nem budapesti közterületek elnevezésénél.

Jól látszik, hogy Gyurcsány Ferenc semmibe veszi az ország érdekét és ugyanazok a régi kommunista reflexek vezérlik a politikáját, amelyek vezérelték őt KISZ KB titkárként. Gyurcsánynak kommunizmusból nem volt elég egy napra, hiszen délután magasröptű beszédében többször is elismételte a spanyol polgárháború idején elhíresült Dolores Ibarrúri, baszk kommunista vezető Madrid ostrománál elhangzott mondatát: No pasarán! vagyis Nem törnek át! A szlogent máig használják kommunista és anarchista körökben.

Gyurcsány Ferenc tekintette már példaképének a kommunista Che Guevarát, most pedig egy spanyolországi kommunistát idézett, akit Sztálin fegyverrel és pénzzel támogatott, akinek az oldalán harcolt többek között Gerő Ernő, Rajk László, Münnich Ferenc, Zalka Máté és sokan mások, akik közreműködtek Magyarország tönkretételében a kommunista diktatúra idején. Őket nevezik "spanyolosoknak", akik a polgárháború évei alatt a történelem egyik legvéresebb keresztényüldözését hajtották végre, lemészárolva ártatlan híveket és papokat.

A volt miniszterelnök továbbra is képtelen beletörődni abba, hogy demokratikus választásokon a pártja alulmaradt és a magyar választók ítéletet mondtak Gyurcsány politikájáról és ország-rombolásáról.Felszólítjuk, hogy hagyja abba a kormány elleni nyílt színi uszítást és ne tervezzen puccskísérleteket, bármennyire is sajátja ez egy kommunista politikusnak.

Magyarországon a kommunista rezsimek ámokfutásait eddig mindig konzervatív és kereszténydemokrata kormányok voltak kénytelenek helyrehozni és az országot újra talpra állítani. Gyurcsány beszédében azt mondta nem gyűlöli ellenfeleit, de megveti őket.

Mi kereszténydemokrataként egyiket sem tesszük, viszont javasoljuk Gyurcsánynak, tartózkodjon a további kirohanásoktól és hathatósan tanulmányozza, hogyan kell növekedési pályára állítani Magyarországot.

Budapest, 2011. május 2.

Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség


Ezen hír származási helye: Le a kommunista utcanevekkel!
( http://zsakutca.iksz.net/news.php?extend.4 )